Textul pentru invitatii de nunta

42805Chiar daca aspectul este foarte important in tot ceea ce are legatura cu nuntile, receptiile si ceremoniile, la fel de important este si continutul lor, si pentru invitatii ne referim la textul care apare pe ele.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Invitatii de nunta.

Textul de pe invitatiile de nunta poate sa fie standard sau personalizat in diferite procente, si aceste texte sunt un mesaj prietenos prin care va exprimati nu doar bucuria pe care o simtiti in legatura cu evenimentul ci si dorinta de a avea persoanele importante alaturi.

Mesajul pe care il transmiteti difera foarte mult de la o invitatie la alta, dar sunt si cateva reguli nu foarte stricte care ar trebui urmate, in special in ceea ce priveste corpul mesajului.

Daca la continutul mesajului avem o mare libertate de exprimare, pentru structura acestuia exista o forma prestabilita si foarte bine alcatuita.

Textul pentru invitatia de nunta poate sa inceapa cu un Motto, cateva fraze care va reprezinta. Pot fi alcatuite chiar de catre miri sau pot fi afirmatii ale unoar oameni de cultura, replici din filme sau versuri din melodiile preferate.

Dupa Motto, majoritatea invitatiilor de nunta continua cu specificarea prenumelor pentru miri, urmate de numele parintilor mirilor.

Textul pentru invitatia de nunya continua cu numele nasilor. Textul principal are datoria de a informa invitatii in legatura cu data, ora si locul unde vor avea lod petrecerea, slujba si cununia civila.

Acest text mai poate include rugamintea de a confirma participarea si numerele de telefon ale mirilor.

Reclame