Sfaturi pentru o nunta perfecta

Sasha_0398Nu incepeti sa organizati nunta pana cand nu stabiliti cu precizie numarul persoanelor carora intentionati sa le invitati si stilul nuntii: elegant, rustic, clasic, neconventional, de epoca. Trebuie sa faceti o lista cu numele tuturor persoanelor care doriti sa fie prezente. Dupa ce stabiliti aceste detalii puteti decide ce local se potriveste pentru nunta si puteti incepe restul de pregatiri.

Cititi mai multe despre aranjamente nunti.

Mireasa trebuie sa isi faca programarea din timp pentru coafor si este recomandat ca programarea sa fie pentru dimineata. Daca aveti invintati din alte localitati trebuie sa va interesati din timp de problema transportului si a cazarii si in acest sens ii puteti consulta pentru rezervarea la un hotel cat mai apropiat de locatia unde are loc nunta.

Nu veti avea tomp sa rezolvati singuri toate aspectele legate de nunta si ar fi o idee buna sa incercati sa delegati unele sarcini. Scrieti pe biletele acele sarcini despre care stiti ca va va fi greu sa le indepliniti singuri si dati-le parintilor sau rudelor sau prietenilor. Puteti stabili anumite responsabilitati si pentru domnisoare de onoare sau cavaleri.

Daca aveti deja un fotograf angajat nu pozati si pentru cel de la Starea Civila pentru ca la sfarsit veti fi nevoiti sa achitati fotografii foarte scumpe. Precizati din start ca nu doriti fotografiile.

Incercati sa programati majoritatea fotografiilor de la finalul cununiei religioase undeva intr-un parc aproppiat sau langa un monument important ori casa istorica. Cea mai buna idee este sa nu pierdeti foarte mult timp cu fotografii in fata bisericii. O fotografie de grup, una cu prietenii, una cu familia sunt suficiente.

La nunta, o atmosfera primitoare si calda poate sa fie asigurata de doua persoane desemnate sa fie gazde. Acestea trebuie sa cunoasca toti invitatii si este bine ca una dintre gazde sa fie din partea miresei si alta din partea mirelui. Gazdele ar trebui sa intampine nuntasii, sa ii conduca la mesele lor si sa acorde atentie [ersoanelor singure.

Pentru a evita situatia in care persoane care nu se cunosc cau persoane care apartin unor generatii diferite ajung sa stea la acceasi masa, este nevoie de placecarduri pe care sa treceti numele fiecarui invitat.

Reclame