Sfaturi aranjamente florale

Adesea ne uitam la aranjamentele florale prezentate pe internet si visam la o casa plina cu astfel de decoratiuni.

De aceea venim in ajutorul dumneavoastra cu sfaturi pentru aranjamente florale superbe.

Va recomandam sa cititi si despre aranjamente florale pentru nunta.

1Nu uitati ca in aranjamente florale sunt importante atat florile si modul in care sunt acestea aranjate.  Atunci cand spunem vaza nu trebuie sa ne limitam la sensul clasic al cuvantului. Vaza pentru aranjamente poate fi orice recipient care arata bine sau care poate fi exploatat ca si obiect decorativ.

Cestile de cafea sunt recomandate in special pentru un decor vintage. Va recomandam cestile cu un imprimeu floral delicat si puteti folosi si farfurioara. La fel de rafinate sunt si ceainicele, fie ca sunt facute din metal sau portelan. Nu aruncati florile care au tulpini scurte. Pentru a le tine impreuna in cescuta va recomandam sa le prindeti cu un elastic transparent.

Sticlele, borcanele, sticlutele de parfum, recipientele din sticla c pot fi decorate por fi folosite. Exista nenumarate solutii: le puteti picta, lega cu panglici, acoperi cu diverse mareriale iar recipientele dunt pregatite pentru orice idee.

O vaza pusa in alta vaza. Utilizand acest procedeu puteti face aranjamente florale inedite. Pentru continutul vazi mari puteti alege orice, nasturi, felii de lamaie sau de portocala, bomboane, etc.

Chiar daca au fost taiate florile din aranjamentele floarle tin mult timp. Pentru a prelungi durata de viata a florilor taiate va recomandam sa taiati tulpinile in unghi de 45 de grade pentru a mari suprafata de absorbtie.

Adaugati in apa din vaza o lingurita de apa si cateva picaturi de vodka iar florile vor rezista mai mult.

Puneti un banut de cupru in vaza pentru a mpiedica formarea de bacterii si ciuperci.

Daca puneti florile intr-un recipient cu apa calda si le asezati apoi in apa rece florile imbobocite se vor deschide instant.

 

Reclame