Semnificatia culorilor florilor de nunta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFlorile au un rol important la ceremoniile de nunta pentru ca aduc sarm si sunt un simbol unic al mariajului. De cele mai multe ori alegerea florilor este grea, dar cu ajutorul profesionistilor din domeniu sarcina se va usura si veti putea avea parte de aranjamente florale speciale, cu rafinament. Daca sunteti superstitioasa puteti afla de la noi semnificatia pe care au au florile, ce reprezinta fiecare culoare si fiecare floare. Suntem siguri ca veti alege florile fara a pierde vreun detaliu.

Cititi si despre buchete de mireasa.

Semnificatia ancestrala a buchetului de mireasa sta in credinta straveche ca mirosul de flori alunga spiritele si aduce noroc si prosperitate persoanei care il poarta. Fiecare floare din buchet precum si culorile, va aduc semnificatii noi pentru buchetul de mireasa.

Pentru a exprima dragostea si pasiunea, cea mai buna alegere este culoarea rosie, iar florile rosii sunt simbolul pudorii. Pentru a arata o dragoste ascunsa putet oferi un buchet de flori violet, care mai semnifica si modestie, pace si blandete. Movul in asociere cu roz sembolizeaza frumusete si puritate. Verdele semnifica speranta, succes si tinerete, iar albastru se asociaza unui sentiment pur de iubire, sau intelepciunii. Maroul este o cluoare a nelinistii iar galbenul semnifica reusita si bogatie, iar in combinatie cu rosu denota ambitie iar cu mov mila.

Astfel fiecare culoare are cate un simbol si da buchetului o anumita semnificatie. In functie de aceste informatii puteti face un buchet care chiar sa va reprezinte si sa va ilustreze sentimentele.

Reclame