Idei pentru ornamente cu buget redus

Sasha-Primirea-oaspetilor-037Pentru a economisi niste bani, puteti cumpara flori de la depozite, eliminand intermediarii: magazinele online si florarii. Desigur, puteti obtine aranjamente florale ieftine daca le faceti personal cu putin  ajutor din partea prietenelor. Cu putina indemanare obtinuta la orele de lucru manual puteti crea ornamnete de nunta speciale si elegante.

Cititi mai multe despre aranjamente nunti.

Utilizati recipientele pe care le aveti acasa, si daca acestea au un aspect uzat cu atat mai bine: puteti folosi borcane de apa, sticle, ghivece sau pahare din sticla transparenta si toate va vor ajuta la realizarea ornamentelor de nunta. Cu ajutorul lor se pot btine aranjamente de nunta originale si creative mai ales daca puneti in ele florile preferate.

Din mai multi trandafirasi colorati se pot confectiona aranjamente elegante cu un aspect organic, amestecand marimile, umbrele si texturile. Daca dorit sa aveti ornamente florale jucause, puteti folosi puterea din spatele culorilor si puteti umple ghivece transarente sau vaze de sticla cu bombonele colorate si poi puteti aseza flori la fel de colorate sirezultatul va fi deosebit.

Se stie ca lucrurile bune sunt in recipiente mici si in aceste cazuri, florile frumoase vin in cescute de cafea. Puteti folosi un aranjament floral micut plasat intr-o ceasca de cagea. Aceste aranjamente simple se incadreaza pefect pe mesele invitatilor.

Florile prinse pe aranjamentele de pe scaune vor da o nota eleganta salonului de petreceri si nu trebuie neaparat sa alegeti flori foarte scumpe, ci doar pe cele care se incadreaza in buget.

Colaborati cu florarul pentru a alege acele flori care pun in evidenta sezonul. Florile de sezon sunt mai usor de gasit si au un pret accesibil in special daca  sunt usor de gasit indiferent de anotimp.

Reclame