Idei pentru decorarea unei nunti toamna

Pe masura ce vara dispare si soarele parjoleste frunzele copacilor ne gandim cum am putea face ca nuntile sa fie la fel de atractive si toamna. Desi la prima vedere toamna ne aminteste de ploi si noroi acest anotimp este unul din cele mai romantice in care se poate face o nunta.

Cititi mai multe despre idei decoratiuni.

1Trebuie doar sa va ganditi la asta: frunzele argintii in bataia vantului, soarele timid care lumineaza in auriu si aerul racoros care ne indeamna sa ne intoarcem mai repede acasa.

Daca va planuiti nunta toamna cu siguranta te-ai gandit sa incluzi invitatii pentru petrecera nuntii in care sa incluzi toamna, la fel cum ar fi furmos sa incluzi anotimpul in decor, in rochii si sa ii oferi un loc si pe tort.

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa decorezi toamna sunt culorile specifice acestui anotimp. Ai in fata o vasta paleta de culori cu sute de nuante. De la portocaliu, ruginiu, auriu, galben si ocru pana la bronz si maro.

Invitatiile sunt usor de realizat atunci cand doriti sa includeti anotimpul. Toamna inseamna frunze, auriu, ghinde si copaci.

Fructele si florile de toamna precum si frunzele uscate pot fi usor incorporate in tema nuntii. Lumanarile de nunta pot fi decorate doar cu flori de toamna dar se pot folosi si ghinde insirate pe panglici aurii sau frunze mari si ruginii.

Tortul unei nunti de toamna poate respecta si el paleta de culori aducand o aroma tomnatica la finalul petrecerii. Indiferent ca vei decora tortul cu frunze si flori naturale ori de martipan poti alege un design si o culoare in ton cu anotimpul.

 

Reclame