Idei ingenioase pentru buchete de mireasa

1Frumusetea unui buchet de mireasa nu se opreste la flori proaspete si inmiresmate. Si designul in care sunt invelite coditele florilor este important. Buchetele pot fi prinse cu bijuterii sau butoni din satin. O modalitate de a scoate in evidenta buchetul de nunta este sa infasurati cozile florilor intr-o panglica din satin pe care sa o fixati cu bijuterii. Mai stilizat de atat, puteti prinde o panglica cu butoni care se aseamana cu aceia care inchid rochia. Orice design are rochia se poate regasi si pe manerul buchetului de mireasa.

Cititi si despre buchete de mireasa.

Buchetele prinse cu margele si perle. Daca visati la o tematica retro, perlele, naturale sau artificiale sunt accesorii foarte bune pentru buchetul de mireasa. Puteti strecura printre flori si brose vintage. Infasurati cozile in panglici din matase pa care puteti prinde perle si veti avea un buchet de mireasa deosebit.

Buchetele prinse cu dantela. Dantela se regaseste in designul multor buchete de mireas. Acest tip de buchete arata foarte elegant. Daca si rochia de mireasa are dantela puteti asorta buchetul cu aceasta.

Buchetele cu paiete. Fie ca adaugati detalii moderne precum capse sau fermoare buchete cu esarfe sau snurulete sunt foarte moderne. Aceste mici bijuterii sunt foarte classy si pot sa aiba o multime de nunate sau de relfexe.

Buchete prinse cu panza sau sfori. Pentru nuntile rustice in aer liber acest tip de buchet este perfect. In special daca detaliile care inconoara cozile florilor se regasesc si in decoratiuni de nunta. Pentru un aer vintag, se poate accesoriza manerul cu brose cameo sau cu banuti din argint. Pentru un look modernist se pot adauga si ace cu bijuterii, brose dau dantele.

Pentru miresele eco, indragostite de curentul organic cea mai buna solutie sunt buchetele invelite in impletituri din rachita, iarba, iedera sau manerele confectionate din scoarta de copac.

Reclame