Flori Iasi online livrare la domiciliu

1Florile si aranjamentele florale sunt necesare acestei zile unice din viata mirilor. Acestea ofera eleganta nuntii, ajuta la crearea unei armosfere unice si fac diferenta dintre o petrecere oarecare si o zi speciala.

In primul rand cel mai important este sa va alegeti o tema florala care sa fie in armonie cu stilul si culorile nuntii in general si care sa se potriveasca perfect cu localurile, decoratiunile, ambianta si rochia. Ar fi bine sa stabiliti din timp ce fel de flori doriti sa aveti in buchere si in aranjamente si ce culori ar trebui sa aiba acestea. Puteti sa cautati galerii de fotografii si aranjamente, sa va inspirati din alte evenimente sau sa studiati cataloagele floariilor. Odata ce ati stabilit tipul de flori si culorile lor este cazul sa incepeti sa va informati  pentru mai multe florarii asupra pretului lumanarilor, buchetelor si aranjamentelor. Asigurati-va ca descrieti cu exactitate numarul de fire utilizate, tipul de fire si culorile dorite pentru a puea compara preturile. Va sfatuim sa mergeti in florarii la sfarsit de saptamana, dimineata pentru ca veti avea ocazia sa vedeti aranjamente realizate pentru alte nunti. Veti putea astfel sa evaluati si modul in care se lucreaza. Nu uitati sa luati si un aparat foto [entru a fotografia aranjamentele care va plac.

Flori Iasi online livrare la domiciliu

Dupa ce ati ales floraria si ati stabilit toate detaliile, semnati un cotract cu floraria. Contractul ar trebui sa contina si toate datele furnizorului, numele, codul fiscal, adresa si telefonul si toate conditiile stabilite in timpul discutiilor, inclusiv descrierea detaliata a buchetelor, lumanarilor si aranjamentelor florale. Nu va sfiiti sa cereti enumerarea felului si numarului de fire si de accesorii.

Imaginati-va ca va plimbati printr-o gradina de flori. Ce floare ati culege pentru nunta?

Trandafirii sunt florile cu care asociem cu usurinta simbolul frumusetii si al iubirii. Trandafirul este o vedeta in lumea florilor de nunta si este departe de a fi o floare simpla cand vine virba de culori. Sunt trandafiri in culori solide, bicolori sau pestriti. Sunt peste 300 de tipuri de trandafiri iar dintre toate acestea doar trei se potrivesc cel mai bine pentru o nunta: trandafirul clasic cu o forma uniforma, trandafirii mici si trandafirii de gradina.

Orhideele sunt flori disponibile pe tot parcursul anului si in functie de varietatea lor preturile vor fi supuse unor fluctuatii. Orhideele sunt flori sensibile tat la frig cat si la manipulare si pot sa cada  in cazul in care nu sunt transportate corespunzator.

Cu toate acestea sunt si flori care rezista la deshidratare si caldura si sunt potrivite pentru nuntile care au loc vara.

Lalelele pot fi gasite intr-o gama vasta de culori, pasteluti precum roz, galbesn sau piersica si culori vibrante ca rosu, mov sau magenta. Lalelele sunt flori versatile si se potrivesc atat pentru nunti elegante cat si pentru nunti mai putin formale si pot fi utilizate cu usurinta in buchetele de mireasa si in aranjamente.

Reclame