Cum putem decora nunta?

Nu este foarte greu sa faceti cateva decoratiuni pentru nunta pentru a va pune amprenta asupra evenimentului.

Cititi si despre idei decoratiuni nunti.

Iata cateva idei superbe pe care le poti incerca atunci cand vrei sa personalizezi un eveniment:

1Poti crea un decor de poveste folosind lanterne pe care sa le aprinzi atunci cand se lasa intunericul. Indiferent daca sunt puse pe scari sau la intrare acestea dau o lumina calda si sunt foarte usor de realizat. Tot ce iti trebuie este harta, cartonul, poti scrie pe ele orice sau poti lipi accesorii stralucitoare.

Poti aranja pe mese lumanari plutitoare. Ai nevoie de niste vase in care sa pui pietre si alte obiecte decorative si apoi poti lasa lumanarile sa pluteasca.

Decoratiunile origami sunt si ele foarte dragute si invitatii vor vrea cu siguranta sa ia acasa macar una. Daca tot ti-ai pus sufletul in realizarea lor le poti folosi si pe post de marturii. Nu uita sa le si personalizezi.

Pentru invitati puteti amenaja un colt vesel. O nunta inseamna gramezi de fotografii si puteti face fotografii in diferite ipostazeamuzante care sunt de cele mai multe ori mai populare decat cele serioase.

Pentru sedintele foto amuzante este nevoie de un spatiu mic si dragut pe care sa il decorezi special. Se pot folosi perdele sau pereti decorativi in functie de locul unde va avea loc nunta.

 

Reclame