Cum alegem locatia evenimentului?

Palas_2917Un aspect ce nu trebuie neglijat este alegerea salii sau a restaurantului din timp, si se recomanda sa faceti asta cu un an inainte de eveniment. Puteti avea surpriza neplacuta de a nu gasi locatia dorita libera la data nuntii sau sa nu mai fie nicio data disponibila pentru nunta la restaurantul preferat. Petrecerea de nunta va aduce probabil cele mai multe si cele mai frumoase amintiri din acea zi atat pentru invitati cat si pentru miri. Este important localul ales acesta fiind cel mai important factor ce influenteaza stabilirea unui stil pentru nunta.

Pentru mai multe informatii accesati si idei decoratiuni.

Este evident ca sala ar trebui sa se potriveasca demensiunii nuntii si pentru inceput ar fi bine sa faceti o evaluare teoretica a numarului de invitati despre care presupuneti ca vor fi prezenti la nunta. Incercati sa alegeti restaurantul care sa ofere un spatiu mare, generos, a carui sala sa aiba o forma cat mai clasica, fara constructii cu pereti si separeuri. In functie de stilul dorit, locatia trebuie sa se asorteze cu dorintele mirilor, si de aceea se recomanda ca acestia sa urmareasca decorul, peretii, culorile, perdelele, ringul de dans, mesele, luminozitatea, etc. Tineti cont si de acustica salii si asigurati-va ca peretii vor fi amenajati, geamurile au draperii si contribuie la imbunatatirea acusticii.

Este recomandat sa treceti toate detaliile stabilite intr-un contract altfel apare riscul de a aparea lucruri in plus care sa va strice petrecerea sau care sa coste foarte mult. De aceea este bine sa eliminati cat mai mult neprevazutul. Ringul de dans ar trebui sa fie pozitionat central, pentru a fi vazut de toti invitatii si nu doar de cei care au ajuns primii acolo. Tineti cont de faptul ca daca sunt multe saloane, oamenii care nu vad ce se inamla se vor izola si nu vor participa cu entuziasm la petrecere. Se recomanda ca ringul sa aiba parchet sau gresie pentru ca mocheta ascunde si surprize neplacute iar in timpul dansului va puteti impiedica.

Pozitia mesei de prezidiu ar trebui sa fie in centrul atentiei si sa permita o vizibilitate buna spre toate zonele salii, in special spre intrare si ringul de dans.

Daca modul in care arata sala va incanta este momentul sa va interesati de meniu, de pret, de felurile de mancare pe care le puteti degusta pentru a testa calitatea. Cele mai multe restaurante au meniuri prestabilite si continutul acestora variaza in functie de pret. Se poate face o schita initiala a meniului si de asemenea se poate stabili un pret pe care se recomanda sa il treceti si in contract. Pretul se modifica in functie de dorintele pe care le aveti.

Reclame