Cum alegem invitatiile de nunta?

42814Invitatiile de nunta sunt marturiile intelegerii si iubirii dintre miri, persoanele care se hotarasc sa isi uneasca destinul alaturi de persoanele importante din viata lor. Invitatiile trebuie sa reprezinte viitorii miri si trebuie sa imprumute ceva din personalitatea fiecaruia dar in acelasi timp trebuie si sa se potriveasca cu tematica nuntii.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Invitatii de nunta.

Invitatiile de nunta pot sa fie de mai multe tipuri, si ramane la propria alegere daca vor fi clasice sau moderne, romantice sau nonconformiste, personalizate sau simple. Intotdeauna invitatiile trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Primul lucru ce trebuie luat in considerare este acela ca invitatiile de nunta sa se potriveasca temei pe care ati ales-o pentru nunta.

Daca va uitati prin cataloage care nu au si mostre din invitatie ci au doar poze sau va hotarati asupra unor invitatii pe care le gasiti on-line este recomandat sa vedeti si mostre cu acele invitatii, pentru a putea vedea calitatea hartieit, a tiparului si daca desigfnul si dimensiunile sunt cele cautate.

Textul din invitatia de nunta trebuie sa respecte anumite tipare. Caligrafia aleasa trebuie sa se potriveasca cu invitatia, in invitatii trebuie sa apara numele mirilor, ai parintilor si ai nasilor, toate acestea fiind urmate de detalii despre eveniment, locatie, numele bisericii, data, si locul unde se va face receptia.

Trebuie sa luati in consideratie si plicurile in care veti pune invitatiile, cu posibilitatea de a le personaliza si de a semna pe ele macar cu initialel. Pentru a fi siguri ca numele si adresa destinatarului sunt scrise foarte bine puteti apela la un caligraf care le va scrie perfect.

Nu trebuie sa treceti cu vederea bugetul pe care il alocati invitatiilor pentru ca acesta poate sa difere in functie de tipul de invitatie, de cerneala utilizata de litere si de numarul acestora. Calitatea hartiei, culorile folosite si designul vor influenta pretul si daca alegeti sa colaborati cu un caligraf. Bugetul va fi putin mai mare.

Reclame