Cum aleg buchetul de mireasa dupa zodie.

Buchetul de mireasa este acel detaliu care are o foarte mare semnficiatie pentru mireasa fiind ales cu mare precizie pentru garantarea efectului vizual. Buchetele nu au fost intotdeauna doar frumoase de privit, dar au avut si o semnificatie speciala multumita florilor din care erau facute.

Citeste si despre alte moduri de a alege florile pentru buchete de mireasa.

3Unele persoane aleg sa isi faca buchetul de mireasa in functie de zodie, si de aceea va vom prezenta o lista cu florile recomandate fiecarei zodii in parte.

Berbec – Fiind un semn de foc, femeia berbec este dornica de aventura si plina de energie. Cea mai potrivita alegere vor fi lalelele rosii, rosul fiind culoarea pasiunii.

Taur – femeia taur este femeia contrastelor: serioasa dar romantica, sensibila si senzuala, aceasta isi va arata tot timpul predispozitia catre lucruri rafinate. Alegerea cea mai inspirata sunt freziile si crinii imperiali.

Gemeni – Femeia gemeni va fi mereu o mireasa sofisticata. Un buchet de trandafiri ii va reflecta intotdeauna personalitatea.

Rac – Mireasa rac va fi cel mai bine reprezentata de florile de camp. Un astfel de buchet va atrage in mod sigur privirile tuturor. Crizantemele sunt de asemenea o alegere potrivita pentru miresele  din aceasta zodie.

Leu – pentru leoaice floarea soarelui este cea mai potrivita.

Fecioarele sunt minutioase ar buchetul de margarete este alegerea ideala.

Balanta este caracterizata de echilibru. O mireasa balanata va fi intotdeuna multumita de un buchet de hortensii.

Scorpionii sunt nonconformisti si au un simt dezvoltat al esteticului, iar buchetele potrivite sunt fie cele de trandafiri, fie cele in culori vii precum rosu, lila, mov.

Capricornii sunt firi responsabile, stabile si pline de incredere. Violetele sunt potrivite datorita culorii regale.

Varsatorii ascund un suflet sensibil si loial iar orhideele roz sau florile de toamna ii vor pune cel mai bine in evidenta personalitatea.

Mireasa pesti este invaluita in mister. Buchetul de mireasa va fi inedit si un buchet de nuferi va capta atentia tuturor prin frumusete si finete.

 

Reclame