Bugetul alocat decoratiunilor pentru nunta

Sasha-Primirea-oaspetilor-011Unul  dintre cele mai importante momente din viata este nunta si de cele mai multe ori este umbrit de problema banilor. Bugetul ii impiedica pe miri sa spere la indeplinirea unui vis frumos si ii streseaza pe tot parcursul organizarii.

Pentru mai multe informatii accesati si idei decoratiuni.

O intrebare cheie la care toti mirii ar trebui sa raspunda inainte de a lua deciziile in legatura cu nunya este de ce facem nunta? Oamenii se casatoresc din varii motive: in primul rand din dragoste, apoi pentru a respecta traditiile, pentru bani, pentru a intra in rand cu lumea sau pentru orice alt motiv. Oamenii se casatoresc din atat de multe motive incat abordarea si distribuirea bugetului trebuie sa fie pe masura acestora.

In afara de putinele cazuri in care nunta are loc strict din interese materiale, aranjamentele si decoratiunile sunt foarte importante si vor crea o stare speciala atat pentru persoanele invitate cat si pentru miri si vor face ca amintirea nuntii sa ramana vie. Poate parea o alegere costisitoare dar nu este neaparat asa. Odata ce s-a stabilit tema nuntii sau macar paleta de culori a acesteia puteti identifica usor elementele decorative necesare pentru a personaliza nunta. In multe cazuri veti vedea ca aceste elemente se pot inlocui cu variante ieftine si creative care sa va ajute sa va incadrati intr-un buget.

Ca si idee daca sunteti o pereche de miri care isi doresc o nunya speciala, unica, personalizata si memorabila este recomandat sa acordati apreoximativ 10% din bugetul alocat pentru decoratiuni si ranajamente. Inainte sa ca ocupati de bugetul pentru decor va recomandam sa stiti ce numar de invitati vor fi prezenti si numarul maxim de mese necesare.

Reclame