Aranjamente nunti – trucuri pentru un buget mic

Palas_2975La categoria aranjamente de nunta se pot include aranjamentele de pe mesele invitatilor, aranjamentul pentru masa la care stau mirii si nasii, aranjamentul din spatele acestei mese, husele scaunelor, arcadele de flori, stalpisorii cu flori, bulgarasii de flori care atarna din tavan, aranjamentele pentru masina.

Cititi mai multe despre amenajari sali.

Daca aveti un buget redus pentru ornamente puteti renunta la o parte dintre ele fara sa va para rau mai tarziu. Pentru o nunta care nu este foarte extravaganta aveti nevoie de aranjamentele florale de pe mesele invitatilor si aranjamentul pentru masa mirilor. Puteti include aranjamente pentru scaune. Pe langa acesetea puteti adauga si aranjamente de nunta confectionate di flori pentru limuzina sau masina care va asigura transportul la nunta, daca vi se pare ca merita.

Atunci cand doriti sa va documentati in legatura cu florile ar trebui sa luati si idei, pagini decupate din reviste despre aranjamente si ornamente si mai ales ar trebui sa aveti deja stabilit bugetul alocat florilor.

Majoritatea cuplurilor aloca intre 7 si 10 la suta din bugetul total dar suma poate varia in functie de tema petrecerii sau de personalitatea mirilor. Puteti de asemenea sa verificati si florariile online inainte.

Chiar daca aveti un buget mic pentru ornamente de nunta, va puteti documenta in prealabil. Sfatul nostru este sa va intalniti cu potentialii floarari cand stiti data nuntii, numarul de invitati, rochia si bugetul alocat.

Puteti arata persoanei care se ocupa cu aranjamentele si fotografii cu idei de aranjamente care va plac pentru ca aceasta sa se orienteze mai usor in ceea ce priveste culorile si modelele si pentru a se putea incadra mai bine in buget.

Reclame