Aranjamente florale nunti Iasi

1Aranjamente florale nunti Iasi la cele mai bune preturi. Dupa ce alegeti, buchetul de mireasa, buchetul de nasa si lumanarile de nunta urmeaza sa alegeti si aranjamente florale pentru nunta cu ajutorul carora sa decorati restaurantul unde urmeaza sa aiba loc nunta.

Florile sunt o parte foarte importanta din capitolul decoratiuni pentru nunti dar cum toate florile sunt frumoase alegerea acestora poate sa fie dificila. Va oferim un ghif care sa va ajute sa va descurcati.

Aranjamente florale nunti Iasi

Fiecare nunta, indiferent de organizare va avea o culoare sau o combinatie de culori tematice. In continuare va oferim cateva sfaturi pentru a alege decoratiunile in functie de culoarea pe care o doriti pentru eveniment.

Florile pe nunate de albastru sunt foarte cautate. Tot mai multi miri ne solicita sa realizam aranjamente florale cu nuante de albastru. Unele dintre cele mai cautate flori sunt hortensiile. Acestea sunt flori elegante si nu foarte scumpe. Din nefericire acestea nu sunt diposnibile tot anul si daca sunt sunt destul de scumpe in extrasezon. Hortensiile sunt flori de vara si perioada in care sunt cele mai frumoase si convenabile la pret este intre lunile mai si octombrie.

Alte flori foarte frumoase sunt anemonele care se pot gasi iarna si toamna, mai putin vara. De asemenea trandafirii sunt flori cautate pentru nunta.

Aranjamentele florale pentru nunta sunt destul de vaste si pot fi aranjate la baza mesei sau pe vaze inalte si pot sa fie realizate pe elemente metalice sau pe vase din sticla.

In acelasi timp pot fi realizate aranjamente florale pentru nunta care sa accesorizeze si intrarea in restaurant sau in biserica. Pot fi aranjamente pentru stalpii de la intrare. Aranjamente de arcada sau aranjamente pentru candy bar. O parte dintre ele pot fi gasite si in galeria noastra foto.

Foarte multi miri aleg albul ca si principala culoare a nuntii iar motivele pe care toti le invoca sunt simplitatea, puritatea si eleganta. Atunci cand vinve vorba despre un buchet alb imaculat cel mai cautat este cel de lacramioare.

Pretul lacramioarelor cu exceptia lunii aprilie cand se pot gasi cele autohtone este destul de mare. Exista insa si alte flori albe pentru toate gusturile.

Rozul este culoarea perfecta pentru nuntile diafane. Singura conditie este sa stiti sa alegeti rozul si sa utilizati nuante calde. Rozul ciclam este frumos dar nu este potrivit pentru aranjamente diafane ci pentru unele indraznete.

Si aranjamentele florale in nuante pastel sunt foarte apreciate. Nimeni nu poate sa reziste in fata culorilor calde si frumos combinate. Daca sunteti plicni de viata. Distractivi si va doriti o nunta relaxata unde invitatii sa se simta bine atunci puteti apela la un aranjament pastel drept cea mai buna alegere.

Se pot combina mai multe flori in mai multe nuante, galben, roz, lila, ivoire, mov. Se pot folosi toate florile, de la bujori si pana la minigerbera.

Reclame