Aranjamente florale artificiale

Aranjamentele florale cu flori artificiale pot fi chiar mai frumoase decat cele naturale. Chiar daca nu au niciun miros si aspectul lot poate deveni neplacut daca nu sunt folosite cum trebuie, florile artificiale sunt solutia cea mai buna pentru nevoile tale.

Pentru mai multe informatii accesati pagina Aranjamente florale.

Mai jos va oferim cateva sfaturi simple pentru a obtine un aranjament superb

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn general elementele artificiale sunt usoare si e necesar sa balansezi vasul adaugand nisip si elte elemente asemanatoare. Daca vasul este transparent recomandam sa alegi elemente decorative spectaculoase pentru a il balansa.

Pentru a scurta tulpinile artificiale, se utilizeaza un cutter ascutitpentru ca foarfecele pot sa nu fie indeajuns de puternice. Daca faceti greseli legate de lungimea tulpinilor sunt cateva elemente care pot permite prelungirea acestora si se pot atasa cu ajutorul unor clesti.

Toate camerele au si colturi neprietenoase pentru plantele naturale. Plantele articiale arata spectaculor si nu sunt pretentioase. Puteti alege o planta cu frunze decorative, alta cu flori si una curgatoare. Daca au o calitate buna nu se deosebesc de cele naturale. Va veti bucura ani la rand de ele indiferent unde le-ati pune, in sufragerie sau pe masa din gradina.

Florile artificiale au un mare avantaj: nu se ofilesc si culorile raman ferme si proaspete. Coroanele funerare sunt utilizate ca alternativa ieftina la cele de flori traditionale si sunt realizate din plastic pe suport metalic, in diverse culori si modele.

 

Reclame