Iasi

Invitatii pentru nunta si botez

Salonul Miriam va ofera invitatii de nunta si botez Iasi la preturi de nerefuzat. Datorita anilor de experienta vas oferim consiliere si cele mai bune idei pentru a face alegerile corecte.

Aranjamente florale pentru nunta

Aranjamentele florale pentru nunta trebuie sa impodobeasca lacasul de cult, sala de receptie, locurile prin care vor trece cei doi, si masa mirilor.

Buchete de mireasa

Buchete de mireasa Iasi preturi accesibile. Semnificatia oferita pentru buchete de mireasa este credinta straveche ca mirosul florilor are capacitatea de a alunga spiritele rele aducand noroc si prosperitate persoanei care il poarta.

Idei decoratiuni nunti 

Daca vei avea o nunta cu o anumita tematica atunci decoratiunile, ornamentele si modul in care aranjati trebuie sa se potriveasca aceleiasi categorii.

Rochii de mireasa de inchiriat

Inchirieri rochii de mireasa in Iasi.  In urma multor ani de experienta in organizarea nuntilor v-am creat aceasta lista cu 7 reguli de baza pentru momentul in care doriti sa va alege rochia de mireasa:

Marturii pentru nunta 

Marturiile sunt mai mult decat un semn de apreciere. Ele sunt si un mod foarte bun de a personaliza nunta sau botezul alegand modele inedite si pline de imaginatie.

Lumanari pentru cununie

Salonul Miriam va ofera lumanari pentru cununie, nunta sau botez in Iasi la cele mai competitive preturi. Calitatea si profesionalsimul ne definesc !

Florarie online

Florarii online Iasi online cu livrare la domiciliu la super calitate. Ls noi florile vor fi intptdeauna proaspete si veti avea cele mai frumoase buchete pentru orice eveniment.

Flori pentru nunta

Salonul Miriam va ofera flori nunta online  livrare la domiciliu Iasi la cele mai bune preturi. Calitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre in relatia cu clientul.

Locatii pentru botez

Reclame